Shoppping Cart
Tootesildid
Täiuslik gluteenivaba šokolaadikook

Täiuslik gluteenivaba šokolaadikook

Kuidas valmistada täiuslikku šokolaadikooki, mille sisuks on voolav shokolaad?

Vaja on lihtsaid koostisaineid ja veidike aega. Kui küpsetamine käpas, siis on kook 35 minutiga laual. Lisaks koogisõprade vaimustusele lõhnab ka tuba imehästi.

Koostisained:

200g tumedat šokolaadi

200g sulle sobivat rasvainet

3 dl palmisuhkrut

4 muna

0.5 dl toortatrajahu

1 dl gluteenivaba kaerajahu (N:provena)

1 tl küpsetuspulbrit

Metsapähkleid või külmutatud kirsse

Valmistamine:

Sulata veevannil šokolaad ja rasvaine. Sega kausis omavahel jahu, suhkur ja küpsetuspulber. Vahusta

munad kõvaks vahuks. Sega omavahel kiirelt munavaht ja vedel šokolaadisegu ning seejärel jahusegu.

Lisa sulatatud kirsid/pähklid. Vala taigen vormi ja pista ahju. Küpseta 200C juures 20-25 minutit olenevalt

sellest, kui vedelaks soovid, et kook seest jääb.

 

Armastus käib kõhukaudu 😉

Kallistustega Kati